نمونه کارهای ما
تاثیر اینترنت بر دنیای ما
شروع یک تغییر بزرگ با گام های کوچک و درست شکل میگیرد. اما معمولا کسب و کارهای کوچک و یا سنتی تغییرات بزرگ را پذیرا نیستند. شاید همین دلیل ساده موجب عدم رشد دلخواه و یا حتی در درازمدت موجب شکست شود. با توجه به گسترش شبکه های آنلاین و تغییر کسب و کارهای سنتی به فروشگاه های آنلاین و اهمیت معرفی کسب و کارها و خدمات در فضای اینترنت, حتما شما هم به اهمیتِ داشتن یک وبسایت خوب و باکیفیت پی برده اید. در همه جای دنیا هر شرکت یا کسب و کاری برای معرفی کسب و کار محصول یا خدمات خود را با انواع روش های تبلیغاتی به دیگران معرفی میکند. در دنیای امروز کسب و کارهای سنتی به مرور جایگاه خود را به کسب و کارهای آنلاین و اینترنتی داده اند و یا کسب و کار خود را با روش های نوین پیاده سازی کرده و شروعی متفاوت و قویتر داشته اند.
چرا وبسایت داشته باشیم؟
برخلاف تصور خیلی از کسب و کارهای کوچک داشتن یک وبسایت فروشگاهی یا معرفی خدمات یکی از روش های کم هزینه اما پرسود است. تصور کنید تمامی هزینه های مربوط به مکان کسب و کار, مجوزهای شغلی, لوازم کار و شاید هزینه های مکان کسب و کار را پرداخت کرده اید و منتظر میمانید تا مشتریان محدود به یک شهر یا منطقه به سراغتان بیایند. بسیاری از این هزینه ها مانند هزینه مکان کسب و کار یا قبوض و هزینه های جاری هر ماه تکرار خواهند شد و شما همچنان منتظر مشتریان محدوده خود هستید. شاید با امید به درآمد مطلوب با تغییر دکور یا تغییر قیمت اجناس یا ارائه خدمات و یا پیروی از روش های همکاران سعی کنید هزینه ها را پوشش دهید و در انتهای روز و با خستگی , با تکرار روز قبل یک روز دیگر گذرانده باشید. این تصور کوچک بخشی از تصورات روزانه صاحبان کسب و کارهای سنتی است.
و اما مدیران کسب و کارهای نوین, نه یک قدم , بلکه فاصله ای بسیار با این تصورات دارند و ارائه خدمات خود به مشتریان بیشتر و حتی فراتر از محدوده خود را تجربه کرده اند.
- بدون محدودیت زمانی (ارائه خدمات ۲۴ ساعته)
- بدون محدودیت مکانی
- صرفه جویی در هزینه
- بدون نیاز به اخذ مجوزهای اداری
- مدیریت کسب و کار حتی با یک موبایل
- محدودیت مکانی
- محدودیت زمانی
- اخذ مجوزهای کسب و کار
- هزینه های مکان
- هزینه های جاری و مداوم
کسب و کار خود را در دنیای اینترنت معرفی کنید.
داشتن یک وب سایـت خوب و باکیفیت اولین قدم در راه برندسازی و اعتبار بخشیدن به کسب و کار است. از طرفی داشتن یک وب سایت، باعث ایجاد حس اعتماد در مشتری و مخاطب میشود، در نتیجه موجب بالا رفتن ارتباط با مشتری و مخاطب شده و افزایش فروش را رقم میزند. در واقـع وب سایـت شما ویترین برند و فروشگاه شماست و این ویترین باید به بهترین شکل ممکن دیده شود.
وب سایت چه اعتباری برای کسب و کار شما دارد؟
مردم انتظار دارند مشاغل و کسب و کارهای مختلف، یک وبسایت مختص به خود داشته باشند. درست همانگونه که در گذشته انتظار داشتند هر شرکت و کسب و کاری، دارای آدرسی واقعی برای مراجعه حضوری باشد تا بتوانند به آن اعتماد کنند. وب سایت شما در واقع همان دفتر کار یا فروشگاه شما در دنیای اینترنت است که آدرس مخصوص به خود را دارد. حقیقت این است که امروزه نداشتن وب سایت سوالات زیادی را در ذهن کاربران ایجاد می کند؛ آیا این فروشگاه قابل اعتماد است؟ آیا این شرکت یا این پزشک و کلینیک قانونی است؟ چطور میتوان نمونه کارهای انجام شده را مشاهده کرد؟ اگر این شرکت واقعا در کار خود حرفه ای است چطور هنوز هیچ پایگاه شخصی در دنیای وب برای خود ثبت نکرده است؟ و بسیاری از فکرهای دیگر که اصلا دوست ندارید در مورد شما در ذهن مشتریان شکل گیرد. واقعیت این است که در بسیاری از این موارد، افراد به شرکت های رقیب شما که وب سایتی کامل طراحی کرده اند و در آن نمونه کارها و نمونه خدمات خود را به کاربران نمایش می دهند، اعتماد بیشتری کرده و در نهایت به سراغ آنها خواهند رفت حتی اگر شما از آنها بهتر باشید.
زبان ها و مهارت ها:
- وردپرس
- پرستاشاپ
- اپن کارت
- مجنتو
- جوملا
- C#, Net 6, ASP.NET MVC , ASP.NET Core MVC, WCF, Web API
- HTML, CSS, Bootstrap, JavaScript, ES6, JQuery
- AngularMicrosoft SQL Server, MySQL, NoSQL (Redis , MongoDB, Seq)
- DataModel , ERD , BPMN
- Adobe XD, Figma
- Android, Dart, Flutter
- Microsoft SQL Server, MySQL, NoSQL (Redis , MongoDB, Seq)
- NHibernate , Entity Framework, Dapper
- Design Patterns, Monolithic, Microservice, MediatR, CQRS, RabitMQ
- GitLab, GitFlow, Docker
- Trello, Jira